Sungai Bakap

Home >> Penang >> Sungai Bakap

Homestay in Sungai Bakap Penang

Mak Njang Homestay Sungai Bakap

Sungai Bakap

MAK NJANG HOMESTAY SUNGAI BAKAP, menberi jaminan penginapan yang SELESA LAGI MESRA untuk semua urusan PERNIAGAAN, SOSIAL dan PERCUTIAN anda dan keluarga. Dengan AKSES yang mudah dari Jalan Besar Sungai Bakap menjadikannya lokasi dan TRANSIT yang mudah untuk dikunjungi.

Mak Njang Homestay menawarkan pakej penginapan yang dilengkapi dengan pelbagai kemudahan seperti :


AMAN SENTOSA HOMESTAY

Sungai Bakap

Kami menyediakan Perkhidmatan Homestay di Sungai Bakap Seberang Perai Selatan akan dimulakan pada May 2015.Bagi yg travel dan yg ingin melancong ke Pulau Pinang kami bersedia berkhidmat menawarkan perkhidmatan homestay ini.Location hanya 20 minit untuk ke Jambatan Pulau Pinang,10 minit dari Tol Jawi dan Bukit Tambun bgi arah Utara.Kemudahan Bank,stesen minyak,kedai makan,kedai runcit cuma depan homestay kami dan berdekatan dengan Pekan Sungai Bakap..sesiapa berminat sila Hubungi 012-5704710


IKHWAN HOMESTAY AT SUNGAI BAKAP

Sungai Bakap

Assalamualaikum,

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Ikhwan Homestay, yang terletak di Sungai Bakap Pulau Pinang. Homestay kami terletak di rumah No 63, Jalan Seruling Emas 5, Taman Seruling Emas. Mempunyai keluasan rumah seluas 1400 sqft, 3 bilik dan 1 bilik air.

Perkhidmatan ini amat sesuai bagi mereka yang memerlukan tempat penginapan sementara, terutama pada waktu cuti sekolah untuk menghadiri majlis pertunangan, kenduri kahwin, ziarah sanak saudara, urusan kerja, praktikal, daftar kemasukan ke USM di transkrian dan lain -lain urusan.


Pages

Subscribe to RSS - Sungai Bakap